Sanoma väljer XCAP för flera av sina sajter

In Chatbots, Community, Facebook Pages, Java, Licens, Nyheter, Oracle WebCenter Sites, XCAP by MKSE.com Redaktion Martin Edenström4 Comments

Det stora finska tidnings- och mediahuset Sanoma har gjort killarna och tjejerna på Riddargatan glada. De väljer att licensiera och börja integrera XCAP sociala funktioner på en del av egna sajterna. Först ut blir Helsingin Sanomat HS.fi, Ilta Sanomat och Taloussanomat. Sajterna inkluderar Moscow Times och St. Petersburg Times. XCAP och Josh "tycker Ryssland är en väldigt spännande marknad". Vågar MKSE.com gissa att på den (mycket attraktiva) finska marknaden har lokala storheten, tillika nya, aktiva XCAP-partnern...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Faktiskt inget Tieto inblandat här. Det är eget hårt arbete under lång tid som gett avkastning. Hoppas verkligen på att få igång deras ryska avdelning också under våren. Det vore väldigt spännande att jobba med! Också kul att dom kör “Fatwire” som CMS.

  2. Nä – dom har flyttat :-)
    Vi sitter på Riddargatan 10 nu. Dock såg jag att vi på vår “gamla” hemsida har kvar Sveavägen. Nära PA och Kompani. He he.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.