Scrumdo och Banana Scrum är nya online scrum verktyg

In Kanban, Nyheter, Scrum by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

Det har dykt upp några alternativ till de online scrum verktyg MKSE.com tidigare listat, recenserat och tipsat om. Scrumdo börjar få anhängare. Det är ett rätt populärt Online Scrum Tool / Agile Software Development Management Site satsat mycket på sin story tool samt ett högvisuellt gränssnitt. Det finns även planning poker i verktyget. Banana Scrum har inte uppdaterats på ett tag, men den hostade produkten bjuder även den på ett trevligt gränssnitt samt ett fokus att...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Planning poker i verktyget låter trevligt för distribuerade team. Är det något du testat, Martin?

    Men “ett högvisuellt gränssnitt”? Scrumdo är ju fult som stryk! Det märks på deras skärmdumpar att de inspirerats designmässigt av Jenkins, vilket säger en del.

    Då gillade jag Carls Kanban-förslag mer!

  2. Jobbar knappt något operativt förutom i styrgrupp numera, så översatte mest en release jag fått till MKSE.com-mailen. Avslöjad ;)

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.