Scrumdo och Banana Scrum är nya online scrum verktyg

In Kanban, Nyheter, Scrum by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

Det har dykt upp några alternativ till de online scrum verktyg MKSE.com tidigare listat, recenserat och tipsat om. Scrumdo börjar få anhängare. Det är ett rätt populärt Online Scrum Tool / Agile Software Development Management Site satsat mycket på sin story tool samt ett högvisuellt gränssnitt. Det finns även planning poker i verktyget. Banana Scrum har inte uppdaterats på ett tag, men den hostade produkten bjuder även den på ett trevligt gränssnitt samt ett fokus att...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Planning poker i verktyget låter trevligt för distribuerade team. Är det något du testat, Martin?

    Men “ett högvisuellt gränssnitt”? Scrumdo är ju fult som stryk! Det märks på deras skärmdumpar att de inspirerats designmässigt av Jenkins, vilket säger en del.

    Då gillade jag Carls Kanban-förslag mer!

  2. Jobbar knappt något operativt förutom i styrgrupp numera, så översatte mest en release jag fått till MKSE.com-mailen. Avslöjad ;)

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.