Sitecore flyttar snabbt över partners och kunder till OrderCloud

In E-handel, Nyheter, PWA, Sitecore Commerce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Sitecore jobbar på för fullt med att få över partners till nyligen förvärvade, mer headless-anpassade e-handelsplattformen OrderCloud från fokus på Sitecore Commerce och Sitecore CX. Samt för att få tidigare Sitecore Commerce installationer migrerade till ”API-first” anpassade OrderCloud.

OrderCloud, under namnändring till namnet Sitecore Commerce som tidigare andra egna produkter använde, är en viktig del av de 9,98 mdr SEK som bolaget började investera för 14 månader sedan i CDP, martech, B2B, Marketplaces, etc. förvärv. Det EQT-ägda produktföretaget får hjälp av partners som Assurex som skapat egna migeringsverktyg för just det ändamålet (Assure.Migrate accelerator för migration av Sitecore Commerce till OrderCloud).

Det har under början av 2022 även dykt upp ett gäng Sitecore-anpassade front’ar baserade på t ex Next.js commerce (som Deloitte Digital även erbjuder tillsammans med Vercel paketering), React och andra frontend-teknologier för PWA som anpassats för att fungera med OrderCloud headless och B2B samt B2C. OrderCloud är även vanligt att använda för att bygga en egen B2B marketplace.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Digitaliseringsjätte vinner Lynk & Co, ska storanställa i Sverige

Dessutom är detta ett område med partners väldigt måna om att berätta hur pass väl anpassad lösningarna är för fina Lighthouse scores. Som vi pratat om tidigare. Nästan 100/100 utlovas av partners som Deloitte.

Det exakta namnbytetDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Vissa förändringar i Gartner Digital Experience Platforms 2022


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon