Sitecore bakom martech-investering på 9,98 mdr, världshistoriens största enligt Tzikakis

In Martech, Nyheter, Sitecore Commerce, Sitecore XP by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Stathis ”Steve” Tzikakis CEO på Sitecore berättade under tisdagsförmiddagen att bolaget är som en fisk i vattnet i den nuvarande, accelererade digitaliseringsvardagen. Det ska lett till att nuvarande investerare (EQT äger bolaget) under dagen går ut med den jättesatsning inom tillväxt som görs i det danska, tidigare CMS-, CX- och e-handelsbolaget. Men numera främst ska beröra bolagets nuvarande och framtida förmåga inom området martech. Därmed används exakt samma terminologi som RSGs Byrne nyttjade då han pratade om Sitecores ledningsförändringar tidigare i höst.

Det handlar om hela 1,2 miljarder dollar eller strax under 10 miljarder SEK som från och med idag investeras i Sitecores framtid.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Ny byrå då Volvo Group och Volvo Cars sjösätter fysisk storsatsning

Främst inom go-to-market paket och erbjudanden, rekryteringar, nya kontor och en ny global brand kampanj.

Det ska vara den största satsningen inom martech någonsin, enligt Tzikakis. Till historien om satsningar bör nämnas att EQT köpte Sitecore för 9,24 mdr år 2016. Insight köpte Episerver för 10,6 mdr 2018. Och Salesforce köpte 2019 10 procent av WordPress för en 29,1 mdrDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  ARC och NOVA bygger egna "skrapor", plats för 1500 martech-konsulter


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon