Sitecore och Angular 2 när Norra Skogsägarna bygger om

In Nyheter, Sitecore XP by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

I takt med att det blir allt vanligare att skogsägare inte är bofasta på deras skogsfastigheter ställs högre krav på digitala tjänster. Norra Skogsägarna ska därför bygga nya webbplatser på Sitecore och ska fortsätta samarbeta med Teknikhuset. "– Som en led i vårt arbete med att uppfinna framtiden är våra webbplatser jätteviktiga fönster utåt. Målet är att utveckla och erbjuda lättillgängliga digitala tjänster som inte finns hos andra samtidigt som vi förmedlar kunskaper om skog och ansvarsfullt...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment