Största publicisterna överger Facebook Instant Pages, använder Facebook-teknik för att bygga egen prestanda

In Cloud / Förvaltning, CXM, Facebook Open Graph, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Det visar sig att allt fler publicister struntar i att aktivera Facebook Instant Pages. Efter utvärdering om "engagement" etc. väljer stora avsändare som The Wall Street Journal, ESPN, Bloomberg Media, CBS News, NPR, Financial Times och Vice News att terminera sina samarbeten med Facebook.Det är helt enkelt inte värt att ge Facebook så pass stora procentuella belopp av annonsintäkterna då de ska hantera den biten. Lösningen? Läsarnas behov av ökad prestanda sköts med Facebooks egna javascriptteknik istället (!). För ironiskt nog...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Att autospela videoreklam (!) över Facebook Instant articles så att det knappt går att ta del av t ex integrerade Youtubeklipp lär inte öka populariteten..

Leave a Comment