SiteDirect lanserar e-handelsuppdragen Whyred och Frapp

In Nyheter, Sitedirect, Wipcore by edenstromLämna en kommentar

Svenska modemärket Whyred har lagom till senaste kollektionen satsat på ny e-handelsplattform. SiteDirect valdes för att det var ett kreativt och lättarbetat webbshop/webbpubliceringssystem. E-handelslösningen ska bygga på standardfunktionalitet i SiteDirect. För Whyred är en webbshop ett bra sätt att öka sin tillgänglighet och nå ut till nya kunder på ett kostnadseffektivt sätt. SiteDirect har tagit fler e-handelsprojekt, annan ny SiteDirect shop i vinter är Frapp.se som säljer hemelektronik och heminredningsprodukter från välkända varumärken. Ska även nämna...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.