SJ vill ur teknisk komplexitet, handlar upp holländskt bokningssystem för webb och alla appar. Sjösätts 2023

In Adobe AEM, E-handel, Java, Nyheter, Offentlig sektor, Offshore development by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Update: Under onsdagsmorgonen berättar SJs digitala chef inom CX och e-handel Jenny Gejke att efter en större utvärdering har SJ under pandemin valt att gå vidare med ett holländskt standardiserat Sqills bokningssystem. För SJ.se och alla de egna apparna. Vilket kan vara problematiskt för Adobe och Experience Manager som tidigare varit hubb och föredragen martech-stack för de lösningarna. Målet är att ta den nya lösningen i full drift 2023. Snabbhet, minskad teknisk komplexitet och att friktionsfritt kunna ta nya typer av produkter är främsta egenskaperna som SJ sökte.

”- Med den här nya bokningslösningen kommer vi att kunna vara mer snabbfotade och kunna lansera nya biljetter och produkter utifrån kundernas behov. Med den nya lösningen kan vi dessutom minska vår tekniska komplexitet. Vi kommer också kunna skapa möjligheter för SJ att på längre sikt erbjuda försäljning av internationella tågresor på ett ännu bättre sätt än i den kortsiktiga lösning som vi hoppas kunna lansera inom kort. Kundnyttan blir verkligen påtaglig med den här lösningen.”

Säger SJs vd och koncernchef Monica Lingegård. Sqills kommer bliDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Gartner Quadrants miljardrekommendationer baseras idag på egna användarforumet, har det blivit bättre?


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon