Smarta sätt att hantera risker i projekt

In Nyheter, Övriga / Custom CMS by edenstromLämna en kommentar

Står ert CMS projekt inför några risker? Klart det gör. Frågan är om ni har koll på dem. Ståtar ni med en god projektbudget och intentionen att vara förberedda är följande vara bra tekniker och stödverktyg för att tacka risker: Delphi Technique Monte Carlo analysis Decision Tree Diagram Delphi method eller Delphi Technique är en informationsinsamlingsteknik som genomförs via ett antal anonyma ämnesexperter. Dessa får uttrycka sig om ett ämne. De styrs av en moderator och...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.