Snittordervärde på 30 000:-, Van Bruun bygger ny Adobe Magento e-handel

In Adobe Commerce / Magento, E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Nordic Web Team fick i uppdrag att ta fram en ny Adobe Magento 2 lösning för nya Vanbruun e-handel för smycken och vigselringar. Namnet ska skapa associationer till diamantstaden nummer ett, Antwerpen i Belgien. Van Bruuns snittkund köper diamanter för 30 000 SEK. Van Bruun hade som ett krav att den nya e-handelslösningen skulle kunna hantera den större produktkatalogen som rymmer hela 100 000 diamanter (!). En datakälla som dessutom behövde uppdateras dagligen. Nordic Web Team...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon