Snittordervärde på 30 000:-, Van Bruun bygger ny Adobe Magento e-handel

In Adobe Commerce / Magento, E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Nordic Web Team fick i uppdrag att ta fram en ny Adobe Magento 2 lösning för nya Vanbruun e-handel för smycken och vigselringar. Namnet ska skapa associationer till diamantstaden nummer ett, Antwerpen i Belgien. Van Bruuns snittkund köper diamanter för 30 000 SEK.

Van Bruun hade som ett krav att den nya e-handelslösningen skulle kunna hantera den större produktkatalogen som rymmer hela 100 000 diamanter (!). En datakälla som dessutom behövde uppdateras dagligen. Nordic Web Team berättar att de löste detta med egenutvecklade Magento-plugins. Diamanterna indexeras via externa system och specialbyggd import. Dessutom har de i projektet valt att satsa på en mer stilren design som skulle inge en exklusiv känsla för det nya varumärket.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Självständighet, prestanda och skalbarhet ledde till plattformsbyte

Victor Halvarsson vid Van Bruun är tacksam att ”säljarna” på Nordic Web team själva var utvecklare kunde och förstå alla krav samt vad de skulle innebär i praktiskt arbete.

Som chattstöd används en Zendesk och det finns även New Relic och GTM aktivt på e-handeln.

Intresserade av Adobe Experience Cloud?

Representanter från MKSE.com har ansvarat för strategiarbete samt upphandling åt kunder som SJ.se, Avanza.se och TeliaSonera. Kontakta oss.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Tylö Bastu byter ut CX och e-handel, all-in på Hubspot