Softhouse Consulting sväljer Milou Communication för ökat digitalt marknadsföringserbjudande

In Adobe AEM, CXM, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Märklig nyhet att släppa vid middagstid under fredagen, men webbyrån Milou Communication och VD Anna Bäcklins 300 man stora IT-resurskonsult Softhouse Consulting har beslutat sig för ett samgående. Detta efter att under flera år haft en relation som inneburit utbyte av erfarenheter och ”mindre samarbeten”.

” – Vi har länge haft en dialog med varandra och från och till även genomfört gemensamma säljinsatser. Och någonstans längs vägen upptäckte vi att bägge parter kanske skulle vinna ännu mer på att gå samman”

Säger Patrik Jonsson, partner och avgåendeDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Sandvik Coromant släpper ny ID och uppdaterad webbplats


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon