Spårbarhet, samarbete och faktaägare viktiga när Alecta avtäckte nya Agda

In Intranät, Nyheter, Office 365 SharePoint Online by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Alecta tjänstepension är stolta över att för ett tag sedan kunnat visa upp sitt nya intranät. Under Smarta Intranät 2016 berättar försäkringsbjässen att de i nya Agda intranät haft flera givande målsättningar: Det ska alltid finnas en tydlig "faktaägare" inom Alecta Spårbarhet var väldigt viktigt och målet var även.. Att kunna skapa "skyddade samarbeten".Alla inloggade medarbetare skulle kunna känna igen sig genom att personalisera startsidan. Men Agda skulle även fungera som "en gemensam ingång" för de anställda. För att få igång...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment