Stockholms Stad och Kulturskolan satsar på SharePoint och Dynamics

In Nyheter, Offentlig sektor, Office 365 SharePoint Online by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Stockholms Stad har lanserat en helt ny e-tjänst för att låta elever via en webbplats kunna anmäla sig till Kulturskolans kurser. Xlent Business Integration, med projektledare Martin Grünwald, ansvarade för produktionen tillsammans med Cybernetics, Creuna och Artefakt. Kulturskolan hanterar 30 000 till 40 000 anmälningar per år och dessa gjordes tidigare via pappersblanketter. Nu har processen digitaliserats via ett SharePoint-gränssnitt tillsammans med Microsoft Dynamics CRM. Affärsregler och kurskatalog byggdes upp i Dynamics CRM, presentationen av kurser...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment