Svenska företag med nya Apple Watch appar

In iPhone, mCommerce, Nyheter, Responsive Design / Mobilwebb by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Lanseringshypen kring ett nytt Apple hårdvaruformat är så omfattande och sluten att det blir svårt visa upp bilder på egna tillämpningar.Klockan Apple Watch kom alla tillhanda samma datum och därför vart det en strid ström av "vi är först" pressmeddelanden samma dag som äntligen appen kunde fotas i sin naturliga miljö. Sveriges app-köpare verkade däremot gjort sin hemläxa i emulatorer och på App Store och kunde därför strax efter lanseringsdatumet äntligen införskaffa en klocka och ta...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.