Sveriges Radio köper in digital arbetsplats på SharePoint av Ninetech

In Nyheter, Office 365 SharePoint Online by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Ninetech är ny digitalleverantör till Sveriges Radio efter en större upphandlingsomgång. De ska först utveckla Sveriges Radios nya "digitala arbetsplats". Det är ett nytt intranät baserat på SharePoint. Målsättningen är att skapa en plattform som ska utgöra startpunkten och stödet för samtliga medarbetare i deras dagliga arbete. En bättre känsla av ”ett företag” ska skapas. Arbetet har nyligen inletts med ett analys- & strategiarbete som genom att bland annat kartlägga användarnas behov samt förtydliga verksamhetens effektmål lägger grunden för Sveriges...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.