Tetra Pak landar i större Adobe Experience Manager och Analytics satsning

In Analys / Statistik, Adobe AEM, CXM, Nyheter, Salesforce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Salesforce med VD Dan Bjurman gick stolta ut innan årsskiftet och berättade att industrijätten Tetra Pak var en ny större referens som bolaget vunnit under gångna helåret. Det verkar däremot inte gällt Commerce eller nya CMS-erbjudandet för Tetra Paks del, för där anställer bolaget för fullt inom Adobe AEM (Adobe Experience Manager) och för att bemanna de egna, nya Adobe Analytics, AEM Sites, AEM Assets och AEM Workflows licenserna. Tetra Pak ska även skapat ett nytt...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon