Tetra Pak slutför upphandling, väljer större Salesforce installation

In Nyheter, Salesforce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Efter en omfattande upphandling ska Tetra Pak anslutit som ny, svensk storkund till Salesforce. I en intervju med DagensOpinion Brief  berättar Salesforces nya Sverige-VD Dan Bjurman att Tetrapak är ett nytt toppnamn på egna kundlistan. Tetra Pak har både börjat anställa till en egen Salesforce-enhet med offshore stöd från Pune i Indien samt har handlat upp nya partners för installationen som ska täcka både CRM, Sales och Service Cloud. Tetra Pak nyttjar tekniskt allt från Lightning komponenter,...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon