TetraPak inspireras av immersive tech och silo-busters, bygger nytt intranät för 25 000 anställda

In Intranät, Microsoft Dynamics 365, Nyheter, Office 365 SharePoint Online by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

TetraPak bjöd på flera insikter från arbetet med det nya intranät som det 25 000 man stora företaget nyligen rullat ut för samtliga anställda i världen. Det är en stor del av TetraPaks stegvis arbete för att gå mot en helt digital arbetsplats, med användaren i centrum. Syftet med det nya intranätet var att skapa en digital arbetsplats som underlättar och skapar nya, mer effektiva sätt att arbeta samt ökar den inviduelle anställdes engagemang och även...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon