Toshiba köper in fler Sitecore licenser, WebSphere för e-handel

In HCL Commerce, Nyheter, Sitecore XP by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Toshiba.com fungerar för studen mest som en hubb för koncernens alla olika produkt- och landssajter. Både java, PHP och .NET figurerar i sin tur på de mindre sajterna.Men när det är en .NET webbplats som besöks nyttjas allt fler Sitecore licenser. Dessa i kombination med ExactTarget Digital Marketing och Email mjukvara. Främst på engelska sajter. Men det är inga kundupplevelser som visas upp av teknikföretaget, främst de klassiska CMS-egenskaperna används. För e-handel är det centrala valet...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment