Ateles med 50 anställda sålt för 46,7 Mkr, Elastic Path flyger inte

In Nyheter, E-handel, Elastic path by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Noterade IT-konsultbolaget CAG eller C.A.G Group väljer under kvällen förvärva Ateles. En e-handelsaktör vi brukade nämna rätt ofta för några år sedan här på MKSE.com (se fullständig lista här). Det är ett av de sista e-handelsbolagen som erbjöd konsultation på monolitiska plattformar som Elastic Path (exempelvis det idag 9 år gamla Gina Tricot-caset) och på senare tid även Adobe Magento 2. Kunder som numera nämns vid övertagandet är Boots, Kinto (Toyota), Maxbo och Holistic. CAG är...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon