VA.se väljer Disqus för kommentarer

In Chatbots, Community, Facebook Pages, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström4 Comments

Mikael Zackrisson, webbchef på VA.se (på Roxen CMS) och Privataaffarer.se (på Roxen CMS), meddelar att Veckans Affärer VA.se inom kort väntas gå över till Disqus för trådade kommentarer / mini-community på VA.se. Arbetet med test- och konfiguration av gratisprodukten pågår för fullt och efter ytterligare viss test och migration från nuvarande Roxen CMS kommenteringsfunktionaliteten väntas VA.se vara igång. Disqus är mycket uppskattat av svenska tidningar. Främst pga.: Trådade kommentarer Ökad sök/spårbarhet då allt sparas i ett...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Det stämmer att vi jobbar med att införa Disqus för att hantera kommentarerna på VA.se som ersättning till Roxens interna system. Det är ett pilotprojekt inom Bonnier Tidskrifter för att testa Disqus för våra sajter. För tillfället arbetar vi med implementeringen.

  2. Pingback: Dags att gå vidare

  3. Pingback: Skitkommentarer, rasister och troll | Svensson

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.