Vågar ni lita på Forrester? Då ska ni köpa Oracles automatiserade Contenthub och AI-rika CX-svit 2021

In Adobe AEM, Adobe Marketo, AI, ChatGPT, Machine Learning, CDP, DMP, CXM, E-handel, Marketing Automation, Nyheter, Online Marketing, Optimizely/Episerver, Oracle ATG Web Commerce, Oracle WebCenter Sites, Salesforce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Årets bästa plattformar för digitala upplevelser har utsetts av Forrester i dagens rapportsläpp Forrester Wave: Digital Experience Platforms (DXPs), Q3 2021. Där återfinns en något otippad, troligtvis ”relationsstark” ny partner till analytikerna på Forrester i amerikanska mjukvaruhuset Oracle.

En aktör som på sistone inte alls varit varken aktiv eller speciellt framgångsrik på dessa nivåer med den egna CX-sviten i motsvarande undersökningar. Oracle var förvisso med i toppen även 2019, men har inte ägt förstaplatsen på samma sätt. Senast de var på en liknande plats var en smärre evighet i vår bransch, fyra år sedan. Numera tävlar Oracle med en CX/DX produktsvit kallad Oracle Advertising and Customer Experience (CX) De följs däremot sedvanligt av den tidigare ständiga ettan och tvåan Salesforce och Adobe. Tydligen är det:

”Jämfört med andra leverantörer som vi utvärderade visar Oracle styrka i hantering av omnichannel-upplevelser, automatisering och AI, och utvecklarverktyg och support. Det har också styrka i sökning, skapande av innehåll och content hub stöd.”

Som avgjort till ”red’s” fördel. Optimizely, tidigare Episerver, ärDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Dizparc förvärvar digitalbyrån Esatto, satsning på offshore


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon