Västra Götalandsregionen handlar upp AI-plattform från Nvidia och NetApp Ontap AI

In AI, Machine Learning, Botar, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Västra Götalandsregionen (VGR) har haft igång en upphandling av infrastruktur för AI och maskininlärning under hösten. Nu har en vinnare och nya AI-plattformar för regionen handlats upp. Den nya AI-plattformen ska klara av att möta ett växande behov från verksamheten inom hälso- och sjukvård, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Först ska specialister inom AI infrastruktur och referensarkitektur in för att hjälpa VGR att komma igång och nå resultat med AI och maskininlärning. Hänsyn ska tas till...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon