Visual Arts och Spintr bakom intelligent koppling mellan fysiska skärmar och intranät, ska skapa trygghet

In CXM, Intranät, Nyheter, Omnikanal by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Örebrobaserade Spintr tror de skapat en ny nivå av internkommunikation och intranätsinnovation tillsammans med partnern Visual Arts och kunden SSSB. Spintr står idag bakom en "medarbetarplattform" eller "social cloud intranet" som tidigare gick under benämningen "det sociala intranätet". Det är Stockholms studentbostäder, SSSB som byggt en ny, automatiserat uppdaterad koppling mellan korridorernas många och stora skärmar och intranätet. Den intelligenta lösningen ska bygga på att olika typer av information från intranätet automatiskt går vidare och med...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon