Volvo M kunder säljer sina bilar, inleder trestegsraket med HSB-samarbete och intensifierad marknadsföring

In Contentful, CXM, Headless / Decoupled CMS, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Volvo M hyrkonceptet och "bil på kran" har i december accelererat igång en trestegsraket med både nya samarbeten med fastighetsägare, en PR-kampanj kring miljöaspekter och intensifierat egna marknadsföringen i traditionella medier. Det kan behövas då konsumenternas kännedom kring vad M var och stod för, samt hur det skiljde sig från andra "car sharing" koncept inte riktigt var på plats. Idag har de flesta motsvarande koncepten lagts ned, som Mercedes Car2go 2017, eller BMWs 6000 bilar stora...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon