WP Engine WordPress köper bolag och topprekryterar från Adobe för att ta Gartner position

In Nyheter, Cloud / Förvaltning, CXM, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

I skuggan av att Acquia fortsätter attackera Adobe, Episerver tampas med Sitecore, Salesforce ger sig på Adobe-kunder och andra "FUD-aktiviteter" växer WordPress kommersiella enterprise-enheter i snabb takt. Och inte bara tillsammans med nya Automattic-ägarna Salesforce Ventures miljarder. Mer oväntade, CX/DX- och moderna ekosystemdriftsalternativet WP-Engine, hjälper till. Även de mång- mångmiljardvärderade idag. En tidigare "enkel hostingpartner", men nu drivkraft för WordPress som ett alternativ till Adobe och Episerver. Sedan 18 månader tillbaka även en av kandidaterna i...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon