Forrester bedömer CEM, CXM och CX

In CXM, Nyheter, Oracle WebCenter Sites by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Som MKSE.com tidigare raljerat över är knappast termen "CMS" hotad då bjässarna i branschen har förtvivlat svårt att enas kring ersättande termer. Från USA, där tillverkare gillar att sätta nya termer, har MKSE.com tidigare rapporterat om uppkomsten och hypen kring: Customer Experience Management som under 2010-2011 använt förkortningen CEM.. ..men som av danska SiteCore "döptes om", och fick uppdaterade detaljegenskaper, som Customer Engagement Platform (CEM) och sedan valde.. ..Forrester m fl i sina rapporter att prata...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment