ProjectPlace, projekt, Vattenfall Metodik, Nyheter, RUP Vattenfall

10 största lögnerna i projekt

In Metodik, Nyheter, RUP Vattenfall by MKSE.com Redaktion Martin Edenström4 Comments

Digitala motsvarigheten till Svepet, ProjectPlace har släppt en lista över "10 största lögnerna i projekt". Det spammande Projektverktyget listar: "Det fixar jag". Åtgärd: Skapa kontroll på vem som har vilka uppgifter "Vi ses på tisdag". Åtgärd: Organisera mötestider. "Det är så gott som klart". Åtgärd: Följ projektets framfart kontinuerligt. "Jag mailar dokumentet". Åtgärd: Ha senaste dokumentversionerna online. "Det är jag säker på att jag sa". Åtgärd: Håll koll på och dokumentera detaljer. "Det måste fastnat i...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Ja, räknade till 7 kopior av samma erbjudande via olika nyhetsbrev jag prenumererar på under förra veckan. Opt-in, ja, men väldigt tjatigt ;)

  2. Oj då, ja ibland kanske det inte är bäst att köra alla kanaler på samma gång :).

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.