3874 Martech verktyg att välja på, så resonerar moderna marknadsförare om best-of-breed och produktsviter

In CXM, E-handel, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Baserat på 300 djupintervjuer med teknologiintresserade marknadschefer har amerikanska undersökningsföretaget Walker Sands presenterat årets "State of Marketing Technology 2017". Den moderna marknadsföraren idag har hela 3 874 verktyg att välja på och Walker Sands menar det finns stora skillnader mellan hur långt olika organisationer kommit i sitt arbete. Rapporten bjuder på några intressanta siffror: Fler än hälften av alla marknadsförare (56 procent) tror att martech-branschen utvecklas snabbare än deras företags nyttjande av motsvarande teknik för bättre...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.