60% av alla Drupal-projekt försenas grovt

In Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

Update: Drupal- och Wordpress driftsaktören och tredjepartsutvecklaren Pantheon försöker få fler kunder till sin plattform genom att presentera resultaten från en PWD Survey från slutet av 2013 där 1200 företag av varierande storlek deltog. Men frågan är om inte statistiken de publicerar gör mer skada än nytta för Drupal scenen. I ett utskick till amerikanska och internationella CMS-köpare skriver företaget "Ever wonder why some Drupal sites launch on time--and others (60%) miss their targets?" Uttalandet baseras på...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Fortfarande fel rubrik på det här blogginlägget.

  2. 80% av alla undersökningar är ovetenskapliga.
    Sitter man med ena foten i ugnen och andra i frysen så kan man inte dra slutsatsen av en hyfsad medeltemperatur.
    Jag tror att man bör betänka att Drupal drar till sig bra kunskaper, vilket nästan krävs för att nå framgång med CMS-et, och då känns det ytterst osannolikt att en försening kan bero på annat än kunden själv, som ofta upptäcker att de vill ha mer under arbetets gång.

    Största frågan i ditt blogginlägg är väl var gränsen för värdelöst vetande går…lol

Leave a Comment