60% av alla Drupal-projekt försenas grovt

In Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

Update: Drupal- och Wordpress driftsaktören och tredjepartsutvecklaren Pantheon försöker få fler kunder till sin plattform genom att presentera resultaten från en PWD Survey från slutet av 2013 där 1200 företag av varierande storlek deltog. Men frågan är om inte statistiken de publicerar gör mer skada än nytta för Drupal scenen. I ett utskick till amerikanska och internationella CMS-köpare skriver företaget "Ever wonder why some Drupal sites launch on time--and others (60%) miss their targets?" Uttalandet baseras på...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Fortfarande fel rubrik på det här blogginlägget.

  2. 80% av alla undersökningar är ovetenskapliga.
    Sitter man med ena foten i ugnen och andra i frysen så kan man inte dra slutsatsen av en hyfsad medeltemperatur.
    Jag tror att man bör betänka att Drupal drar till sig bra kunskaper, vilket nästan krävs för att nå framgång med CMS-et, och då känns det ytterst osannolikt att en försening kan bero på annat än kunden själv, som ofta upptäcker att de vill ha mer under arbetets gång.

    Största frågan i ditt blogginlägg är väl var gränsen för värdelöst vetande går…lol

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.