8 saker inför flytten till SharePoint 2010

In Nyheter, Office 365 SharePoint Online, SharePoint MOSS 2007 by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Greg Clark på C3 Associates har skrivit en lista över 8 saker ni bör tänka på innan ni flyttar till SharePoint 2010: Anpassningar, system integrationer och modules Glömt inte att tänka på unika delar för er organisation som de tredje-parts moduler ni kommer behöva. För dessa kommer att dyka upp. Records management och anpassning efter ert företag SharePoint 2010 har records management funktionalitet men dessa är relativt begränsade. Se efter hur långt ni kommer med den...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Pingback: Tweets that mention 8 saker inför flytten till SharePoint 2010 | Might Know Something Else -- Topsy.com

Leave a Comment