Adobe vill ta hand om formulärhantering och arkivering

In Nyheter, Offentlig sektor, Platina, W3D3 by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Även bjässen Adobe har ställt in siktet på svensk, offentlig sektor. Den 25 november kommer det över ett eSeminar att talas om "Datainsamling utan programmering – Samla in data från formulär med några enkla steg". Främst kommer ISO-standarden PDF/A, ett specifikt PDF-format för långtidsarkivering av elektroniska dokument, diskuteras. Abobe skriver att: "Vi tittar på hur du kan förenkla formulärhantering, granskning, arkivering samt säkra dina dokument och arbetsflöden med Adobe Acrobat 9 Professional" Det amerikanska företaget är...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. pdf i all ära, men att samla in data via ett pdf-formulär är inte speciellt 2009… Det är få tillfällen som det är motiverat att använda “dokument” istället för att spara data i databaser och full frihet att analysera och presentera på alla möjliga sätt.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.