Affärsverken lanserar EPiServer responsive design

In Nyheter, Responsive Design / Mobilwebb by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Affärsverken, med en varierad verksamhet inom bl a el, har lanserat nya affarsverken.seEPiServer CMS 6 som ska stå i centrum som en digital närvaro med hög service.

http://affarsverken.se/Global/Om%20Aff%c3%a4rsverken/hemsidan_310.jpg

Milou Communication i Karlskrona skapade en webbplats som fokuserade på användarnas och kundernas behov. De sex olika affärsområden som existerar under varumärket – elhandel, elnät, fjärrvärme, renhållning, stadsnät och skärgårdstrafik skulle alla rymmas.

”..det är inte alltid lätt att undvika komplexitet och otydlighet i en lösning där flera olika affärer och budskap skall samsas om utrymmet. Men vi visste att en satsning var nödvändig för att nå ut med en bild av Affärsverken som stämmer överens med var vi befinner oss på vår pågående resa.”

säger Anna Wallin, marknadschef Affärsverken.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Doberman och Hyper Island-veteran öppnar "aldrig tidigare skådad konstutställning"

Mycket kraft har därför lagts på att skapa en tydlig och lättarbetad informationsstruktur i responsive design lösningen. Fokus låg även på att kunna genomföra ett helt avtalstecknande direkt på sajten. Men de glömde göra sökknappen aktiv.

Team:

  • Anna Wallin, Marknads- och försäljningschef
  • Helen Söderström, Informationsansvarig
  • Jesper Gunnarsson, Formgivare
  • Christian Rosberg. Utvecklare
  • Christian Direnius, Utvecklare
  • Lotta Danielsson, Projektledare

 

 


Atiendo

Leave a Comment