Åhléns erbjuder 2,3 miljoner klubbmedlemmar digitala kvitton, satsar på Adobe Campaign

In Adobe Marketo, Content Marketing, CXM, Marketing Automation, Microsoft Dynamics 365, Nyheter, Online Marketing, Salesforce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

I februari 2020 lanserades Kvitton i Kivra för att förenkla hanteringen av kvitton. På kort tid ska över 800 000 svenskar aktiverat tjänsten och väntar nu på att få sina kvitton digitalt. Åhléns startar nu upp ett nytt samarbete med Kivra för sitt lojalitetsprogram. Det gör det möjligt för 2,3 miljoner klubbmedlemmar att ta emot kvitton digitalt. Syftet är att skapa en ännu bättre kundupplevelse och minska miljöpåverkan.

”– Vi går i bräschen och lanserar nu möjligheten att få sitt kvitto digitalt när man handlar hos oss, vilket är i linje med vår ambition att förenkla köpupplevelsen för våra kunder. Papperskvitton är dessutom en miljöbov och vi är glada att kunna erbjuda digitala kvitton då det är viktigt för oss på Åhléns att göra det vi kan för både människor och miljö.”

Säger Cecilia Mortimer Meurling, marknads- och försäljningschef på Åhléns. Åhléns CRM-team ska bestå av fem personer och leds av en ansvarig CRM & Kundinsikt. CRM-teamet är placerat på Marknadsavdelningen och jobbar tätt ihop med Åhléns e-handelsavdelning. De jobbar främst med relativt nya Adobe Campaign installationer för Marketing Automation på Åhléns.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Åhléns kastar ut 20 byråer för egen digitalfokuserad inhouse, de ryker

Åhléns handlade nyligen även upp DXC Technology/EG för att skapa en mer sömlös kundupplevelse på Microsoft Dynamics 365. Tidigare har Åhléns har för några år sedan berättat att de satsar på Salesforce för egna CRM:et och en Intershop 7 e-handel först framtagen av Accenture Brightstep och service design/UX-leverantören Pond finns även med i bilden.

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Nya "Åhléns 2.0" på väg, headless och CRO-baserad optimisering bakom nysatsningen
⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss