Alla länkar på er sajt kan göras redo för AMP

In Nyheter, Responsive Design / Mobilwebb by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

I en uppdatering från förra veckan har den innovativa CDN-aktören Cloudflare just tagit AMP till nästa nivå. Nu är det inte längre Accelerated Mobile Pages enbart ett sätt för Google att hålla kvar läsare vid sökresultaten genom snabbladdning och en 'X'-knapp.Om Cloudflares nya Accelerated Mobile Links aktiveras tar CDN'et hand om alla AMP-förberedda länkar även i en privat aktörs .com eller .se-webbnärvaro. Så att besökare extremt snabbt kan besöka externa länkar utan att riktigt lämna webbplatsen. Ungefär...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment