AMS.se en av de största CMS upphandlingarna

In Nyheter, Polopoly Atex by edenstromLämna en kommentar

I fjol var Aftonbladet.se en av de mest omtalade CMS upphandlingarna. I år och under 2008 verkar AMS.se, med 800 000 besökare per månad, bli något av en motsvarighet. Flera förstudier om val av CMS pågår. Cybercom samt Capgemini finns med bland de inblandade konsulterna. På AMS rullar flera CMS, men det är främst det relativt insomnade produktbolaget Ntech Publech 6.0 som styr AMS.se. Ntech har jobbat med AMS sedan 1998. För Aftonbladet.se valde Gerdin, Hedin,...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment