Göteborgs-Posten och GP.se skaffar ny digital identitet

In Nyheter, Polopoly Atex by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Göteborgs-Posten och gp.se berättar att de designar om och skaffar sig en ny digital identitet. Allt i ett nytt samarbete med Brandwork och Letters of Sweden. Designen ska bestå av två specialritade typsnitt som GP vill ska ta ett modernt grepp på den klassiska tidningsformen och mer renodla. Däremot kvarstår plattformen som består av en äldre Polopoly CMS lösning. Den är däremot uppiffad med alla möjliga tredje-partsstöd, som GTM, CloudFlare, Ve Interactive, Flowonline, Hotjar, Codigo m fl.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Svenska kunder visar upp sig på första Contentsquare Summit

Värre är att lösningen fortfarande återfinns utan SSL-stöd vilket ger en stor varning i browsern för en majoritet av alla svenska besökare.

Även Stampen medias övriga västkusttidningar Bohusläningen, Strömstads Tidning, TTELA, Hallandsposten och Hallands Nyheters ska gå över till Göteborgs-Postens nya layout nu i december.

Beställarstöd inom e-handel och PIM

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia Company. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.