Göteborgs-Posten och GP.se skaffar ny digital identitet

In Nyheter, Polopoly Atex by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Göteborgs-Posten och gp.se berättar att de designar om och skaffar sig en ny digital identitet. Allt i ett nytt samarbete med Brandwork och Letters of Sweden. Designen ska bestå av två specialritade typsnitt som GP vill ska ta ett modernt grepp på den klassiska tidningsformen och mer renodla. Däremot kvarstår plattformen som består av en äldre Polopoly CMS lösning. Den är däremot uppiffad med alla möjliga tredje-partsstöd, som GTM, CloudFlare, Ve Interactive, Flowonline, Hotjar, Codigo m...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon