Anledningen att Swatch.com byter från Adobe Magento till Salesforce Commerce e-handel

In E-handel, Nyheter, Salesforce Commerce Cloud by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Swatch och egna brand store'n swatch.com har gått över från en Adobe Magento e-handel till en ny Salesforce Commerce Cloud inför Black Friday. Salesforce svenska representanter pekar även på att on-prem licensen och projektet för det svenska sajterna ska gått över, men de återfinns fortfarande på sin gamla Magento. Däremot har de schweiziska sajterna migrerats i sin helhet. Den nya designen ser ut som följer (se bild), med bästsäljare och kampanjer på startsidan. Samtidigt som Magento-lösningen,...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon