Apoteket skapar iPhone app, apotek-utmanarna väljer CMS

In Drupal, Expression Engine, iPhone, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Apoteket, alltså det gamla vanliga Apoteket AB och inte någon av uppkomlingarna, släpper sin första iPhone app. Apotektet vill hjälpa en halvmiljon svenskar i sin smarta mobil med pollenprognoser. Den är baserad på vart användaren geografiskt befinner sig. Uppkomlingarna ja, de har valt CMS. EPiServer gånger tre samt en Drupal och Expression Engine vart det där: Apotek Hjärtat (har valt en EPiServer) Kronans Droghandel (har valt en EPiServer) Vårdapoteket (är det en Frontpage en Expression Engine)...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Vårdapoteket – Frontpage… hmm.. nej den ligger på CMS'et Expression Engine.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.