Apture.com Social Bar värd att titta på för inline content featuren

In Gratis, Nyheter, Sociala media / web2.0, Streaming by MKSE.com Redaktion Martin Edenström5 Comments

Apture.com från 2008 har släppt en ny update till sitt bidrag inom floran av social bar's. Sociala bar's är ramarna som täcker främst bloggar över, under, till höger och vänster om den content i mitten du vill läsa i fred. I Apture's fall är det inte bara en Wibiya social bar ripoff dock, de har lagt tid på att motverka uppgifterna och problemet att över 70% av en sajts besökare sägs snabbt scrolla ned på en...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Ja, det blev lite mycket och jag hade mycket bättre respons på wibiya-baren i botten. Att köra båda kändes inte som en option på sikt.

    Jag har inte tagit bort apture, bara stängt av topp-baren.

  2. Ljushastighetssnabba kommentarer som vanligt. Trots jag inte ens länkade till någon speciell Jardenberg.se-sida ;)

  3. Sitter jag bara så till att jag kan kommentera så finns det ingen anledning att dra ut på det. Och jardenberg är ju ett ganska lätt namn att bevaka ;)

  4. Pingback: Förändringar på bloggen | Svensson

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.