Apture.com Social Bar värd att titta på för inline content featuren

In Gratis, Nyheter, Sociala media / web2.0, Streaming by MKSE.com Redaktion Martin Edenström5 Comments

Apture.com från 2008 har släppt en ny update till sitt bidrag inom floran av social bar's. Sociala bar's är ramarna som täcker främst bloggar över, under, till höger och vänster om den content i mitten du vill läsa i fred. I Apture's fall är det inte bara en Wibiya social bar ripoff dock, de har lagt tid på att motverka uppgifterna och problemet att över 70% av en sajts besökare sägs snabbt scrolla ned på en...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Ja, det blev lite mycket och jag hade mycket bättre respons på wibiya-baren i botten. Att köra båda kändes inte som en option på sikt.

    Jag har inte tagit bort apture, bara stängt av topp-baren.

  2. Ljushastighetssnabba kommentarer som vanligt. Trots jag inte ens länkade till någon speciell Jardenberg.se-sida ;)

  3. Sitter jag bara så till att jag kan kommentera så finns det ingen anledning att dra ut på det. Och jardenberg är ju ett ganska lätt namn att bevaka ;)

  4. Pingback: Förändringar på bloggen | Svensson

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.