ARC köper upp fyra byråer i Norge för 100 Mkr

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

I vad som ska vara en affär värd omkring 100 Mkr tar sig ARC djupare in i Norge. Den svenska byrågruppen med runt 1200 anställda (innan uppsägningarna i vintras) tar över hela norska Oceansgruppen som består av byråerna Los & Co, Neue Design Studio, TBA och Alexander Reklamebyrå.

0 Mkr
ska affären vara värd
AD:  

Var detta verkligen det rätta valet? Det smartaste att göra i denna situation? Öppna upp MKSE.com expertpanel videosamtal inom 5 minuter med ett MKSE 🔭 LENS konto idag. En del av MKSE Patreon Premium, högsta nivån. Utvärderingar, stöd plattformsval, databastillgång och expertrådgivning.

Kampanje skriver att med detta får ARC in nya kundkonton som Å Energi, One Call, Apotek 1 och Kongsberg Gruppen. ARC och gruppens byråer finns redan i Norge med Curamando, Goods och Heydays.

” – Det var en ”perfekt match” från start med Arc. Vi tänker likadant, både när det gäller att utveckla företag och hur vi jobbar.”

Säger Jan Christian Fosseidbråten, ägare av Oceans till Kampanje. Totalt växer ARC med 120 fler anställda, nu är man 180 anställda i Norge.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Äleven går ihop med Mirovia, bildar börsaktuella Lyvia