ASICS skaffar Contentful headless miljöer, ersätter en större mängd CMS-legacy

In Contentful, Headless / Decoupled CMS, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

ASICS nuvarande SAP hybris e-handel har fått konkurrens av Contentful headless. Under 2018 berättar sko- och sportmärket ASICS att de börjat använda Contentfuls tjänster och plattform för att förenkla den egna mobilappsutvecklingen. Ett projekt som ska ha lett till en tredubbling i egna utvecklingsavdelningens "speed to market". ASICS ska ha flyttat den egna apputvecklingen/operations till Contentful samtidigt som de tidigare traditionella CMS:en gjordes om för att bättre fungera och supportera modernare workflows inom omnikanal-appar. Några krav ASICS...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon