Ateles använder AI för att peka på rätt amerikanska städer åt Daniel Wellington

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

E-handels- och retail-fokuserade Elastic Path-partnern Ateles med kontor i Linköping, Stockholm och Oslo ska hjälpa Daniel Wellington "med AI". Rent konkret ska Daniel Wellingtons senaste satsning på fysiska butiker ta stöd av Ateles Artificiell Intelligens och Machine Learning identifiering av geografiskt optimala platser. Städer som bättre fångar upp millenialls och kundsegmentet för klockföretaget. ” - Vi är otroligt glada över att Daniel Wellington ger oss förtroendet att hjälpa dem i en sådan komplex beslutsprocess. Den data...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon