TV-tillverkare väljer Making Waves som ny leverantör

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Episerver-leverantören Making Waves har berättat om en ny leverans från de senaste veckorna. De är klara med TV-tillverkaren Séuras nya digitala upplevelse och webbplats i en ny Episervermiljö. Lagom till bolagets nysläpp av olika vattentäta TV-apparater. Den nya webben ska nu "perfekt matcha bolagets målsättningar med att": "Create the perfect harmony of technology and design” Det är bolagets svensk-amerikanska enhet som står bakom produktionen. De berättar att bolaget numera kan stoltsera med hundratals olika Episerverproduktioner....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon