Atlas Copco väljer Adobe Marketo för data driven marketing arbete 2020

In Adobe Marketo, CDP, DMP, Marketing Automation, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Atlas Copco, både en större Adobe Experience Manager användare genom atlascopcogroup.com och atlascopco.com samt användare av flera andra Adobe Marketing Cloud stöd har den senaste tiden investerat vidare i egna Adobe Marketo Marketing Automation stödet. Atlas Copco har under 2018 och 2019 känt att de internt skulle behöva kunna visa upp hur all fysisk och digital marknadsföring påverkar de egna försäljningsleden. Och hur de relaterar till varandra på olika sätt. De ville även höja den interna...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon