Avantime bakom konst-app för Malmö stads kulturförvaltning

In Android, iPhone, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Avantime står bakom den nya appen för Malmö stads kulturförvaltning. Det är en konstapp som ska göra stadens publika konstverk mer tillgängliga för besökare. Via appen kunde man under sommarmånaderna upptäcka helt nya konstverk och områden i Malmö genom att gå runt på konstvandringar utomhus. Appen är utvecklad i Xamarin för iOS och Android. Nästa steg är att utvärdera appen och se hur den kan utvecklas för att fortsätta stödja Malmös konstverksamhet.

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon