Svenska Kennelklubben handlar upp ny Optimizely av Esatto

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Dizparc-ägda Esatto har släppt loss den nya webbplatsen för Svenska Kennelklubben på en Optimizely CMS-plattform, tillsammans med en mängd ordvitsar.

0 st
medlemmar har klubben
AD:  

Få ovärderliga råd och kunskap inom området. Öppna upp ett MKSE.com expert online videosamtal på några minuter. Skaffa ett MKSE 🔭 Premium konto idag. En del av MKSE Patreon medlemskapet. Experutvärdering, personligt stöd plattformsval, intel/databastillgång och rådgivning längs med vägen.

Arbetet med den nya webben ska ha inletts tillsammans med stakeholders i workshops och kreativa övningar. Överst på att-göra-listan först var definition av effektmål samt målgrupper och deras behov. ”Hundresan – en vandringsled med fem stationer” blev customer journey’n som togs fram och användes i projektet.

” – Med vår nya sajt kan vi på ett tydligare sätt kommunicera vårt budskap för ett sunt hundägande och uppnå målen i vår strategi Vision 2030.”

Säger Kees de Jong, vd Svenska Kennelklubben. Svenska Kennelklubben har tidigare jobbat med bl a Happiness och Avantime Inexor på samma plattform. De har även en Formpipe Platina ECM installerad.

Svenska Kennelklubben (SKK) är en intresseorganisation som företräder alla hundar och hundägare i Sverige. SKK rymmer idag fler än 1 000 klubbar och har cirka 300 000 betalande medlemmar.

Beställarstöd inom martech, e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss

    MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Granitor handlar upp ny innovations, SEO, UX och digitalpartner