Avega och Ericsson ifrågasätter outsourcing, totala kostnaderna högre än billig indisk timpeng

In Nyheter, Offshore CMS dev by Martin EdenströmLämna en kommentar

Svenskbaserade konsultförmedlaren Avega har givetvis ett egenintresse i att presentera denna typ av uppgifter, men stämmer de sammanräknade siffrorna och resultaten så är det banbrytande uppgifter. Dessutom signerade en större konsultköpare som Ericsson under en längre period.

De senaste årens mjukvaruutveckling tillsammans med Ericsson i Kista har nyligen utvärderats av Lars-Ola Damm (Digital Business Systems Ericsson) samt Darja Šmite, professor vid Blekinge Institute of Technology.

Fler artiklar om ämnet:  Tieto köper Avega för 462 Mkr i Customer Experience satsning

I utvecklingsprojekt som berört “legacy” produkter och system ska de båda forskarna kunnat få fram kvantitativa data kring hur övergripande prestanda påverkas, samt de har identifierat ett antal gömda kostnader associerade med


premium_mkse

Vill du läsa den här artikeln? Då ser vi gärna att du skapar ett konto och loggar in. Använd registreringslänken för att skapa dig en ny användare så du även kommer åt allt MKSE Premium innehåll. Idag och framöver. Du har gjort det en del gånger tidigare i livet och detta formulär tar bara 10-15 sekunder att fylla i. Eller låta Chromes gula auto-ifyllnad fixa allt åt dig. Och tro inte du kan använda en temporär e-post, de kontona rensas bort.

Redan medlem? Smart! Logga in

Glöm inte att ladda om sidan efter du loggat in första gången.

Varför bemöda dig? För att MKSE Medlemmar vet mer. Ligger steget före.

Fler artiklar om ämnet:  Tieto köper Avega för 462 Mkr i Customer Experience satsning

 

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.