Banken designar om och släpper ny lösning på Optimizely

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Landshypotek Bank har gjort helt om både inom design och teknik för att få till en egen, mer användarvänlig webbplats. Allt på en uppdaterad Optimizely CMS i molnet. Banken ägs av ca. 38 000 lånekunder inom jord och skog. Målet var att underlätta för användare och kunder till banken att gilla, hitta och konvertera mer. Fokus låg framför allt på bankens produkter bolån och lån till de gröna näringarna inom jord- och skogsbruk, samt att ge...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon