BigBrother.se dammar av gruppens gamla Polopoly

In Nyheter, Polopoly Atex by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

När BigBrother.se relanseras dammas produktionens gamla Polopoly CMS av. TV-programmet, som numera ligger i TV4-gruppens lilla TV11, (själva på en WordPress av Daytona) väljer att återanvända den centrala Polopoly-instans för bl a TV4.se som stora delar av TV4-gruppen själva övergett. Iaf sedan senast det  begav sig med Big Brother i konkurrerande kanalen Kanal 5. Några updates är Spotify-spellistor och en Facebook-grupp widget. Men inget mer innovativt än så....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Big brother visades på femman tidigare, inte på tv4 och inte på polopoly.

Leave a Comment